Chat Shqiptar për Chat me pajisje celulare Chato Shqip me Telefon

Bisedo në Chat Shqiptar e argëtohu me vajza dhe djeme nga Shqipëria & Kosova.

Shijoni bisedimin në Fajtori Chat tashmë edhe nga telefoni ose tableta juaj, duke klikuar KËTU

Bisedoni në Chat Shqiptar me Femra ose në Chat Shqiptar me Meshkuj nga Amerika, Anglia, Maqedonia, Greqia, Gjermania, Suedia, Serbia etj... ne kete faqe interneti.

Zgjidh nje Pseudonim Vajze ose nje Pseudonim Djali dhe argetohu në Chat.

Shikoni dhe shkarkoni falas Filma me titra shqip në cilesine HD.

Në këtë chat mund të hyni Me Telefon ose dhe Me Flash nga PC/Laptop.

Bisedimi në chat me ose pa kamer ju jep mundësinë të njihni njerëz të tjerë dhe të shkëmbeni mendime të ndryshme , të diskutoni rreth ç'do teme në dhomën Kryesore #Shqipëria.

Në Chatin tonë mund të hyni me MiRC client: /server irc.Fajtori.com , gjithashtu dhe nga webfaqet: TopAlbania.org - ChatoShqip.com - Fajtori.com - ForumiVirtual.com.

Ju mirëpresim dhe ju falenderojmë për vizitat tuaja.

ChatoShqip.com u ndërtua për arsye të kërkimit të vazhdueshëm të bisedave dhe njohjeve online në një chat Shqiptar. Nuk është e thënë se, bisedimi në një Chat Shqipëtar nuk do të sjellë njohjen e një shoku apo një shoqeje të mirë, ndoshta edhe më shumë se kaq!
Kultura dhe karakteri i ç'do njeriu vërehet nga fjalët dhe sjellja e tij.